Izvor:
16.12.2019 u 16:56
0

ONA JE TRAMPOV FINASIJSKI MAG Beograđanka, sama se školovala i sad je NAJUTICAJNIJA Srpkinja u SAD

Jelena Obrenić Mekvilijams, predsednica američke Savezne korporacije za osiguranje depozita, kao najnovije pojačanje američkoj Ambasadi stigla je u Beograd, a kako se navodi u saopštenju, nju je za tu funkciju imenovao predsednik SAD Donald Tramp.

SRBIMA OLAKŠAN RAD U NEMAČKOJ Merkel ispunila obećanje, pogledajte kako do posla!

Ona je trenutno najviše pozicionirana Amerikanka srpskog porekla u Trampovoj administraciji i poslednja je u nizu naših sunarodnika visokih funkcionera u američkim administracijama.

Ova rođena Beograđanka sa 18 godina preko razmene srednjoškolaca stigla je u SAD. Sama je finansirala dalje školovanje i završila prestižni kalifornijski Berkli univerzitet.

TRI KUPCA ZA KOMERCIJALNU BANKU Stigle ponude za državnog giganta u bankarstvu

Diplomirala je sa najvišim ocenama na političkim naukama, na tezi o ratu u Jugoslaviji, a potom stekla i diplomu pravnika, takođe na Berkliju. Šest godina radila je u Senatu na različitim pozicijama, gde je stekla i iskustvo i ugled koji su je doveli na prestižno mesto u Trampovoj administraciji. Sa samo 45 godina Jelena Mekvilijams, majka jedne ćerke, nije zaboravila ni svoju domovinu, ni svoj jezik.

Jeleni je dobrodošlicu u Beograd uputila i američka Ambasada, putem poruke na zvaničnom Tviter nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter