Izvor: TANJUG
10.11.2023 u 15:22
0

„OPOZICIJA TRAŽI ALIBI ZA PORAZ“ Martinović poručio da o pobedniku izbora odlučuje narod

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović ocenio je danas da opozicija, tvrdnjama da se priprema izborna krađa putem manipulasanja biračkim spiskovima i fiktivnim prijavljivanjem građana u Beogradu, traži alibi za izborni poraz i politički se priprema da odmah nakon izbora izazove haos, „možda i građanski rat“.

– Očigledno je da opozicija sa jedne strane traži alibi za izborni poraz, a sa druge strane ove svakodnevne brutalne laži predstavljaju političku pripremu da se 17. decembra, odmah po završetku izbora, proglasi izborna pobeda opozicije i da se izađe na ulice srpskih gradova i opština, te da se izazove haos, pa možda i građanski rat – rekao je Martinović, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

VUČIĆ ZAGRMEO DA ČUJE CELA SRBIJA: Ostavili su 500.000 ljudi bez hleba, a oni na račune skupljali stotine hiljada evra! (VIDEO)

On je izrazio uverenje da ogromna većina građana Srbije neće poći putem ovih političkih avanturista i neodgovornih ljudi, „predvođenih Draganom Đilasom, Marinikom Tepić i Miroslavom Aleksićem“, kojima je lični i stranački interes iznad Ustava, zakona, državnih i nacionalnih interesa.

– Ko će pobediti na izborima 17. decembra odlučiće narod, a konačne rezultate izbora saopštiće RIK, u kom, kao i u svim biračkim odborima u Srbiji, većinu imaju upravo predstavnici opozicionih stranaka – napomenuo je Matinović.

On je istakao da u demokratskim državama, a Republika Srbija ima dugu demokratsku tradiciju, vlast se dobija samo i isključivo na izborima, a nikako na ulici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter