Izvor: Kosovo online
15.12.2022 u 12:03
0

OSMANI IZJAVILA: „Bajden pruža podršku Kosovu, nikada nas neće ostaviti“

Predsednica Kosova Vjosa Osmani je pred poslanicima u Skupštini istakla da je američki sekretar Entoni Blinken, na sastanku održanom u Vašingtonu, ponovio podršku i partnerstvo sa Kosovom, prenose mediji.

ONI ĆE SE SUOČITI SA PRAVDOM ZBOG ZASTRAŠIVANJA NARODA: Sramna izjava Osmani „Svi smo svedoci stalne pretnje Srbije Kosovu“

– Predsednik Džo Bajden je ponovio da pruža veliku podršku Kosovu rekavši da nas nikada neće ostaviti same. Podrška SAD koja se ponavlja i ovih dana dokazuje da Kosovo nema važnijeg partnera od Sjedinjenih Američkih Država, stoga moramo da tretiramo ovaj savez kao svetinju i da ga večno čuvamo i negujemo, rekla je Osmani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je na današnjoj sednici takođe rekla da se pretnja Srbije Kosovu manifestuje i kroz „hegemonističku ideju“ raspoređivanja vojnih trupa na Kosovu i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „dobro zna da se prisustvo srpske vojske na Kosovu završilo 1999. godine“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter