Izvor: Telegraf.rs
08.07.2020 u 16:22
0

OVO SU FOTOGRAFIJE POLICAJACA POVREĐENIH NA PROTESTU!

Sinoć smo bili svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja u poslednjih nekoliko godina, rekao je u današnjem obraćanju, na konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naneta je velika šteta ugledu Srbije, ali i velika materijalna šteta. Sinoć je povređeno 43 policajca, a jedan među njima ima frakturu lobanje.

– Na politički neprijavljenom protestu, posle nekog vremena, pripadnici desničarskih, ekstremističkih i profašističkih organizacija napali su skupštinu, što predstavlja najmanje dva krivična dela, a više sati napadali su pripadnike policije – rekao je Vučić.

OVO MORATE ZNATI

JOŠ ČETIRI ŽRTVE U NOVOM PAZARU Najteži pacijenti prebačeni u Beograd i Kragujevac

Dr Stojanović ISTIČE: Oko 10-20 odsto KLINIČKA SLIKA pacijenata TEŽA nego u prvom PIKU!

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: U slučaju KOLAPSA ZDRAVSTVENOG SISTEMA, nema druge mere sem KARANTINA!

RUMUNIJA POD KORONOM Preminulo 1.799 osoba

On je pokazao nekoliko fotografija policajaca koji su povređeni u sinoćnjem protestu uz napomenu da će pokazati i kako izgleda onaj koji je uboden nožem.

Vučić je rekao da policajci nisu nikoga napali.

Među fotografijama je i jedna na kojoj se vidi policajac sa zavijenom glavom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter