Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 14:09
0

PAVLE GRBOVIĆ STAKLENOM ČAŠOM GAĐAO ČLANOVE SNS Žaklina Tatalović napravila fatalnu grešku i objavila video na kom se vidi sve!

Opozicioni mediji koji su pod kontrolom Dragana Đilasa objavili su vest da je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, napadnut od strane SNS aktivista, ali je onda Žaklina Tatalović na svom Tviter nalogu objavila video snimak u kom se vidi da je Grbović gađao čašom muškarca i sam inicirao sukob

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pavle Grbović je u svim medijima koji su opoziciono nastrojeni prikazan kao žrtva, a na snimku Žakline Tatalović se čuje da je predsednik Pokreta slobodnih građana učestvovao u provokacijama, a zatim i gađao staklenom čašom jednog muškarca.

Neverovatne su laži koje Pavle Grbović i Đilasovi mediji plasiraju u izbornom danu.

Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana i partner lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa koji je zajedno za njim u koaliciji “Ujedinjeni za pobedu Srbije” je sa medijima pod Đilasovom kontrolom izmislio sramne laži i to na izborni dan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter