Izvor: tanjug
08.08.2023 u 17:36
0

PEREDSEDNIK VUČIĆ SA AMBASADOROM HILOM: Razgovarali o Kosovu i međunarodnoj poziciji Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom SAD u Beogradu Kristoferom Hilom o unapređenju srpsko američkih odnosa, međunarodnoj poziciji Srbije, procesu dijaloga sa Prištinom i situaciji na Kosovu i Metohiji.

„DO SLEDEĆEG SUSRETA, DRAGA NAŠA PRIJATELJICE ČEN BO“: Predsednik Vučić ispratio ambasadorku Kine na aerodromu Nikola Tesla

Predsednik je na instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ naglasio da je imao iskren i otvoren razgovor sa ambasadorom Hilom.

„Glavna taem bila je dalje unapređenje srpsko-američkih političkih i ekonomskih odnosa. Naravno, razgovarali smo o međunarodnoj poziciji Srbije kao i situaciji na Kosovu i Metohiji i procesu dijaloga sa Prištinom“, naveo je predsednik na instagram nalogu Budućnost Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter