Izvor: tanjug
18.11.2022 u 13:05
0

PETER STANO POTVRDIO: EU pozvala Vučića i Kurtija na sastanak u Briselu

Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je danas da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih vlasti Aljbin Kurti pozvani da dođu u Brisel na sastanak na visokom nivou kako bi se pronašlo „evropsko rešenje“ za aktuelnu situaciju.

STANO O REŠENJU KRIZE NA SEVERU KOSOVA: Na stolu je predlog o kojem je Borelj govorio, to je i dalje aktuelno

– Nadamo se da će se taj sastanak održati veoma skoro – rekao je Stano novinarima napominjući da je razlog za poziv na sastanak „hitnost situacije da bi se našlo evropsko rešenje“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pozvali smo ih u Brisel da bismo razgovarali o načinu da se pronađe izlaz. Nadamo se da će moći da dođu veoma brzo, da bismo mogli da rešimo to pitanje, pre 21. novembra, a ne posle, kao što je i rekao visoki predstavnik EU za spoljnu politiku Žozep Borelj – izjavio je Stano.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter