Izvor: BSC HAPPY
05.11.2023 u 12:00
0

PETKOVIĆ: Ćutanje Osmani na uvrede koje iznosi njen „bahati savetnik“ dokaz njene antisrpske politike

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je da je još jedan dokaz antisrpske politike Vjose Osmani, to što ona ćuti na sramne uvrede koje je šef njenog kabineta Bljerim Velja uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Petković je na društvenoj mreži “X” naveo da bi Osmani morala da pripazi na svog “bahatog savetnika”.

VUČEVIĆ I ĐURIĆ REAGOVALI NA SRAMNU OBJAVU BLJERIMA VELJE: Predsednik Vučić je trn u oku režimu u Prištini zato ga vređaju! (FOTO)

– Na sramne Bljerimove uvrede, Osmani ćuti, što je još jedan dokaz njene antisrpske politike. Morala bi da pripazi na svog bahatog savetnika koji se toliko zaneo u pisanju srpskog, da je jadan morao da briše čak i sopstvene sramne objave koje su identične narativu srpske opozicije – naveo je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter