Izvor:
06.11.2019 u 10:08
0

PONOVO DEMONSTRIRAO SVOJU BAHATOST: Gradska organizacija SPS najoštrije osudila Boška Obradovića!

Gradska organizacija SPS Beograda najoštrije je osudila sinoćno ponašanje jednog od lidera SzS Boška Obradovića ispred zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) u vreme dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao na toj televiziji.

Iz SPS-a navode da je Obradović ispadima vulgarnosti i primitivizma ponovo demonstrirao svoju bahatost i pokazao novu dimenziju besmisla kroz pozivanje na linč i progon šefa države.

– To je nezabeležen slučaj u jednoj demokratskoj zemlji – ističe se u saopštenju Gradske organizacije SPS-a.

Dodaje se da ništa od onoga što se sinoć moglo čuti od "samozvanog lidera", u čijem su se ponašanju već mogle videti uvrede i pretnje novinarima, kao i zastrašivanje političkih neistomišljenika, nije ni suvislo ni razumno.

– Naprotiv, izgovoreno je u histeriji i neskrivenoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vučiću, prema njegovoj politici, njegovim idejama i rezultatima rada – navodi se.

Gradska organizacija SPS-a smatra da okupljene u Savezu za Srbiju mnogo nervira što predsednik Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić iz dana u dan ostvaruju sve bolje rezultate i otvaraju vrata budućnosti za Srbiju i njene građane.

Navode i da je trenutna vlast na dobrom putu da ostvari obećanja data srpskom narodu i svim građanima Srbije – da će se živeti još bolje i da je Srbija odmakla u reformama koje će je uvesti u porodicu razvijenih naroda.

Socijalistička partija Srbije daje punu podršku predsedniku Vučiću, ministru Dačiću i koaliciji SNS-a i SPS-a u daljoj borbi za budućnost Srbije i srpskog naroda.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter