Izvor: Tanjug
24.04.2022 u 12:01
0

POVELJA POČASNOG GRAĐANINA GRADIŠKE ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija ekonomski ojačala, u mogućnosti da pomogne i Republici Srpskoj

Povelja počasnog građanina dodeljena je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana Gradiške u Republici Srpskoj, u znak zahvalnosti što je, zajedno sa Vladom Srbije pomogao izgradnju Doma kulture „Srbija“ u Novoj Topoli, otvorenog krajem 2020. godine, kao i novog objekta dečijeg vrtića u Brestovčini.

VUČIĆ ČESTITAO USKRS VERNICIMA: Uveren sam da ćemo novim iskrama bratoljublja snažiti mir, toleranciju i prosperitet srpskog naroda

Povelju je rukovodstvo Grada na sinoćnoj svečanoj akademiji uručilo savetniku Vučića Miloradu Veljoviću koji je u ime predsednika Srbije čestitao Gradišci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Veljović je rekao novinarima da je Srbija ekonomski ojačala, zahvaljujući čemu je ta zemlja u mogućnosti da pomogne i Republici Srpskoj, prenosi RTRS.

– Suština je da se celi ovaj region mora razvijati, što je interes svih. Niko ne treba da bude protiv razvoja na ovim prostorima – istakao je Veljović.

On je rekao da će Vučić uvek pomagati Srpsku i krajeve BiH, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

– Osnova je da svi ekonomski jačamo kroz projekat – Otvoreni Balkan, što u Srbiji već daje pozitivne rezultate, kao i u Severnoj Makedoniji i u Albaniji – naglasio je Veljović.

On očekuje da se i druge zemlje Balkana tome pridruže radi dobrobiti za svoje građane.

Veljović je dodao i da Srbija potpuno poštuje teritorijalni integritet BiH, ali niko Srbiji i Srbima ne može zabraniti da vole Republiku Srpsku, navodi RTRS.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić je povodom Dana grada – 24. aprila rekao da je povelja Vučiću zaslužena zbog njegovog neizmernog zalaganja za razvoj Srpske i Gradiške.

Akademija je održana u gradiškom Kulturnom centru, gde su uručene povelje i zahvalnice i drugim pojedincima, ustanovama i preduzećima koji su doprineli razvoju Gradiške.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter