Izvor:
07.10.2017 u 17:33
0

Predsednici Srbije i Rusije na vezi: Vučić čestitao Putinu rođendan!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije razgovarali su danas telefonom.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je danas, u telefonskom razgovoru, čestitao jubilarni 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.

Predsednik Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa Ruske Federacije i Republike Srbije.

Vladimir Vladimirovič Putin naglasio je da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme.

“Siguran sam da će pod Vašim rukovodstvom Srbija i srpski narod ići samo napred”, rekao je u telefonskom razgovoru predsednik Putin predsedniku Vučiću.

Dvojica predsednika dogovorili su se da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima.

alo.rs
Foto: Twitter/Strahota_Sima, Vlada R. Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter