Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 17:09
0

Predsednik Hrvatske ispratio je vojnike u misiju KFOR na KIM: „U to susedstvo vi idete da date podršku Kosovu kao nezavisnoj državi koju mi priznajemo!“

Hrvatski predsednik Zoran Milanović ispratio je danas novi kontigent vojnika u misiju KFOR na Kosovu i Metohiji i poručio im da tamo idu da, kako je naveo, „podrže nezavisnu državu Kosovo“, koju je Hrvatska priznala.

„U to susedstvo vi idete da date podršku Kosovu kao nezavisnoj državi koju mi priznajemo. Nažalost, ne priznaju je svi, a trebalo bi“, rekao je Milanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da, kako je naveo, „kolegama po oružju“ daju podršku.

„Idete u okviru međunarodne organizacije kojoj pripadamo da date podršku svojim kolegama po oružju. Idete da se usavršavate, radite na sebi, na svom znanju, sposobnosti, agilnosti, pameti, iskustvu“, kazao je Milanović.

Hrvatska, ali i oni, kako je rekao, „iznad nas po veličini, ne po statusu“, učiniće sve da ne bude rata, globalnih sukoba, da čovečanstvo ne ode u pravcu iz kojeg nema povratka.

CVIJANOVIĆ PORUČILA: Prioritet je vraćanje izvornom Dejtonskom sporazumu

Vojnicima je ipak poručio da to nije njihova misija i da odande treba da se vrate zdravi.

„Ali to nije vaša misija. Vratite se zdravi, bolji, iskusniji, pametniji, ali i dalje jednako mladi, agilni i čvrsti za nove zadatke. To očekujemo mi od vas, ali pre svega vaše porodice i vi lično“, rekao je hrvatski predsednik, preneli su hrvatski mediji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter