Izvor: Tanjug
14.11.2022 u 13:48
0

PREDSEDNIK SRBIJE UGOSTIO AMBASADORE: Svečani ručak za nastavak tradicije dobrih odnosa! (FOTO)

 Predsednik Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast arapskih i afričkih ambasadora akreditovanih u Srbiji na rezidencijalnoj osnovi.

Izvanredan razgovor sa ambasadorima, kojima sam predočio situaciju na Kosovu i Metohiji i regionu Zapadnog Balkana, ali i razmotrio najbitnije aspekte bilateralne i ekonomske saradnje sa njihovim zemljama, naveo je Vučić na intsagram profilu „Budućnostsrbije“, uz fotografije susreta.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srbija je nastavila tradiciju dobrih odnosa sa zemljama afričkog i azijskog kontinenta, sa kojima nastoji da ojača i dodatno unapredi saradnju u svim oblastima od interesa, ali i da intenzivira dijalog na svim nivoima u pogledu pitanja od globalnog značaja, u kojima je glas ovih zemalja od najveće važnosti za našu zemlju, napisao je Vučić.

REČ STRUČNJAKA – „VUČIĆ NIJE JEDINI BIO NA METI KRIMINALACA“: Pripadnici Kavačkog klana na listi za odstrel imali i visoke funkcionere!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter