Izvor: HAPPY BSC
15.12.2022 u 11:21
0

PREDSEDNIK VUČIĆ IZNAD VOJVOĐANSKIH POLJA NA PUTU ZA MAĐARSKU: „Divno je gledati i iz vazduha zemlju za koju se borite i koju volite najviše na svetu“ (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u radnoj poseti Mađarskoj tokom koje će se sastati sa predsednicom Katalin Novak.

Predsednik je objavio fotografiju iz aviona nakon preletanja vojvođanskih polja na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Iznad vojvođanskih polja, na putu za Mađarsku. Mnogo teških obaveza narednih dana, ali je divno gledati i iz vazduha zemlju za koju se borite i koju volite najviše na svetu.

P.S. Uz neizbežne gumene bombone, postao sam najveći potrošač i ovih čokoladica sa malinom – piše predsednik u opisu fotografije. 

Programom posete predviđen je obilazak privremenih graničnih barijera i razgovor sa predstavnicima različitih graničnih službi Mađarske, saopštila je pres služba predsednika.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter