Izvor: BSC HAPPY
07.02.2023 u 19:16
0

PREDSEDNIK VUČIĆ PODELIO LEPE VESTI: „Omogućićemo ljudima VEĆU ZARADU, pokušaćemo da nam plata dođe do 1000 evra“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom večerašnjem obraćanju građanima pored svih teških tema, iskoristio je priliku da podeli i neke lepe vesti koje se tiču životnog standarda u našoj zemlji.

Naime, predsednik je istakao da se Srbija bori i boriće se da plate i penzije u našoj zemlji budu veće, kako je rekao, jedan od najvažnijih ciljeva je povećati zaradu ljudima kako bi na taj način bili motivisani i ostali da rade i napreduju u Srbiji.

PREDSEDNIK VUČIĆ ISTIČE DA IZBORI NISU DOBRO REŠENJE: „Videću se sutra sa Dačićem, poštujemo političke partije, ali možemo da se oslonimo samo na sebe“

– 27. maja biće održana skupština SNS, ja ću kao predsednik ići u posetu svakom okrugu i opštini u Srbiji, jer moramo sami da radimo. Naša namera je da do kraja 2025. prosečna penzija bude 450/460 evra, a pokušaćemo da nam plata dođe do 1000 evra. Da li je moguće? Očekujte u martu da će sasvim izvesno biti 740 evra, a sećam se da je bila 320. Zato moramo da radimo više. Ono što je za nas važno je da moramo da pojačamo građevinski sektor, da omogućimo ljudima veću zaradu da bi ih motivisali da ostanu, rekao je predsednik.

Predsednik Vučić je takođe istakao da je vojnicima za 25 odsto uvećana plata, a penzionerima za 20,8 odsto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter