Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 19:31
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NEMA OPTIMISTIČNE PROGNOZE: „Očekujem još veću eskalaciju ratnih sukoba u Ukrajini“

Srpski predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u narednim mesecima očekuje još veću eskalaciju ratnih sukoba u Ukrajini

– Očekujem da nakon pošiljke tenkova, koji će doneti promenu na ratište, jer se ipak radi o najboljim tenkovima na svetu, Čelindžer, Leopard… Dakle, očekujem da se nakon toga odobri odluka o slanju F-16 aviona na ukrajinsku stranu, što će dovesti do nekontrolisane eksalacije sukoba, rekao je Vučić u svom večerašnjem obraćanju.

PREDSEDNIK VUČIĆ PODELIO LEPE VESTI: „Omogućićemo ljudima VEĆU ZARADU, pokušaćemo da nam plata dođe do 1000 evra“

On je dodao da očekuje još loših vesti, koje će se odraziti i na život ljudi u Srbiji.

– Zato je važno da sve ove naše uže interese ostavimo po strani, u okviru narednih nekoliko meseci i da pokušamo da sačuvamo našu zemlju, jer rezervnu nemamo, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter