Izvor: Tanjug
24.09.2023 u 22:40
1

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: „Plašim se da će biti još lošije, odluke narednih dana“

Ovo nije epilog, dovoljno je loše, ali plašim se da će biti još lošije i nisam slučajno rekao da ćemo u danima pred nama donositi odluke, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je tako odgovorio na pitanje novinara tokom obraćanja u Predsedništvu da li je ovo što se danas dešavalo na severu epilog situacije na KiM poslednjih meseci, počevši od učestalog hapšenja Srba, kao i da hitna pomoć nije mogla da dođe do Banjske da pruži pomoć.

Na pitanje koliko je ljudi tamo ugroženo i odsečeno od svega, bez pomoći, Vučić je rekao da o tome ne bi govorio iz mnogo razloga.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Nikada Srbija NEĆE PRIZNATI NEZAVISNO KOSOVO, možete sve da nas pobijete“

„Ovo je sve odgovaralo samo Albancima i onima koji ih podržavaju u protivpravnom antisrpskom delovanju“, istakao je Vučić.

On je ukazao na to da su lagali sve vreme i godinu i po dana od početka rata u Ukrajini kako Srbija hoće da ratuje.

„Sve su slagali, a nikada nisu rekli izvini“, primetio je Vučić.On je rekao i da se za dvojicu stradalih Srba zna da su iz Kosovske Mitrovice, ali da se još proveravaju imena, i izrazio saučešće porodicama.

„Izražavamo saučešće kao i porodici albanskog policajca“, rekao je Vučić.

On je ponovio da je za sve kriv Aljbin Kurti.

„Da nije bilo albanske policije, nego da su bili srpski policajci nikada se ništa ne bi dogodilo. Kurti i oni koji ga puištaju da sve to radi“, zaključio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: „Plašim se da će biti još lošije, odluke narednih dana“”

  1. Vi VUčiću morate biti zaštitnik i naroda i države , nema plašim se da će biti još gore , nego šta uraditi da ne bude još gore , možda ubiti snajperom Kurtija , kako oni rekoše za onog našeg čoveka koji je povredjen i koji nije zbrinut .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter