Izvor: BSC Happy
24.09.2023 u 22:40
0

PREDSEDNIK OTKRIO!!! ISPLIVAO SNIMAK razgovora KOSOVSKIH POLICAJACA o UPUCANOM SRBINU KOD BANJSKE! „I ako UMRE NIŠTA“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o razgovoru Kurtijevog specijalca i njegovog narednika tokom današnjeg lova na Srbe u Banjskoj.

On je rekao da su presretnuti njihovi razgovori. Na audio snimcima se jasno čuje da priželjkuju smrt Srbina i da neće biti “nikakve štete” ako ranjenog Srbina ostave da umre.

“Adem, Adem ne brini”, čuje se muški glas na albanskom.

“I ako umre, ništa” govori glas na snimku.

Podsetimo, na današnjoj konferenciji predsednik Vučić govorio je o monstruoznom ponašanju Kurtijevih specijalaca.

– Mi smo pratili šta je albanska policija radila za jedno lice pitanje je da li je preživelo jer nisu želeli da mu ukažu pomoć. Imamo tonski snimljeno kako se albanski policajci smeju i kažu nemamo razloga da mu pomognemo, pusti ga da umre“, kazao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter