Izvor: BSC HAPPY
03.03.2023 u 10:57
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA AMBASADOROM HILOM: „Saglasili smo se da je hitno formiranje ZSO od prioritetnog značaja“ (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila.

Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio nakon sastanka i na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa ambasadorom Hilom i tom prilikom istakao sledeće:

– Obavestio sam ambasadora Hila o poslednjoj rundi razgovora u Briselu. Saglasili smo se da je hitno formiranje Zajednice srpskih opština od prioritetnog značaja, ali i da je potrebno još mnogo napora, rada i razgovora kako bi se rešili nagomilani problemi u svakodnevnom životu građana na Kosovu i Metohiji, napisao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić danas na sastanku sa američkim ambasadorom Kristoferom Hilom

Ujedno predsednik je zahvalio američkom predsedniku na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju.

– Zahvalio sam na pozivu američkom predsedniku Bajdenu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine, na kojem će biti reči ne samo o značaju demokratskih vrednosti u današnjem svetu, već i o ekonomskim globalnim perspektivama, poručio je predsednik.

Predsednik Vučić i ambasador Hil razmenili su mišljenja i o planovima Srbije u pogledu diversifikacije izvora energije i energetske efikasnosti, ali i o brojnim drugim pitanjima od obostranog interesa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter