Izvor: BSC HAPPY
04.10.2023 u 17:16
1

Predsednik Vučić sutra na samitu Evropske političke zajednice u Granadi

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sutra će učestvovati na Samitu Evropske političke zajednice u Granadi, saopštila je danas predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Kako se ističe, na taj skup pozvano je 47 šefova država i vlada, kao i predsednik Evropskog saveta, predsednik Evropske komisije i predsednik Evropskog parlamenta.

Lideri će razgovarati o unapređenju političkog dijaloga i saradnje u cilju jačanja bezbednosti i stabilnosti na evropskom kontinentu, dodaje se u saopštenju.

PREMIJERKA SE SASTALA SA ZVANIČNICOM UMNIKA: Beograd je upozoravao na brutalnost prema Srbima na KiM

Na marginama Samita u Granadi, predsednik Vučić imaće niz bilateralnih susreta sa evropskim zvaničnicima, među kojima su predsednik Republike Francuske Emanuel Makron, premijer Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Riši Sunak, predsednik Vlade Gruzije Irakli Garibašvili, predsednica Vlade Republike Island Katrin Jakobsdotir, kao i visokim predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj.

Kako je saopšteno, predsednik će učestvovati i na okruglom stolu na temu: „Energetika, zaštita životne sredine i borba protiv klimatskih promena“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Predsednik Vučić sutra na samitu Evropske političke zajednice u Granadi”

  1. Naš može i treba da keaže u vezi svih nepravednosti prema Srbima učinjenih baš od njih ali šta imaju da pričaju ostali eto recimo ovi sa kojima će se sastati na marginama, .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter