Izvor: BSC happy portal
09.11.2023 u 18:42
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U PARIZU: Odvojeni sastanak sa Makronom na otvaranju Mirovnog foruma, a sastaće i sa predsednikom Belgije

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, učestvuje sutra na otvaranju Mirovnog foruma u Parizu, a tokom foruma će imati odvojeni sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, ali i s belgijskim predsednikom Aleksanderom de Kroom.

VUČIĆ ZAGRMEO DA ČUJE CELA SRBIJA: Ostavili su 500.000 ljudi bez hleba, a oni na račune skupljali stotine hiljada evra! (VIDEO)

Ovogodišnja tema foruma je „Pariski pakt za ljude i planetu“, a Makron ga otvara sutra u 9.30 sati.

Tokom dva dana skupa Vučić će se videti i razgovarati i sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Dmitrijem Kovačevskim, kao i sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, ali ne na odvojenim sastancima kao s Makronom i De Kroom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter