Izvor: kurir
03.10.2023 u 22:07
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ZAHVALAN NARODU: Dostojanstveno se Srbija ponela nijednog trenutka nismo nikoga unizili

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je prethodne večeri u svom obraćanju javnosti o situaciji na KiM i pritiscima na Srbiju nakon ubistva trojice Srba u selu Banjska i tom prilikom osvrnuo se na to kako se Srbija nosila sa novonastalom situacijom.

VUČEVIĆ OBJASNIO: Meta Prištine nije Radoičić već predsednik Srbije

– Dostojanstveno je Srbija ovo podnela, ponosan sam na svoju Srbiju, dostojanstveno baš, da nijednog trenutka nismo unizili i nismo umanjivali značaj tragedije zbog ubijenog Albanca, naprotiv, ali umeli smo da budemo ujedinjeni u bolu, sa porodicama ubijenih Srba, kao da su nas žene naučile, kako da to podnesemo, što mi pogrešno nazivamo muški. Naprotiv, bilo je ženski, hrabro i jako. I hvala ljudima u Srbiji na tome – izjavio je predsednik tada, a zatim u objavi na svom Instagram nalogu kratko poručio:

– Ponosan na našu Srbiju.

Podsetimo, nakon tragičnih događaja u nedelju u Banjskoj, predsednik Vučić je u obraćanju javnosti istakao da je glavni krivac za sve što se dešava na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti i da mu je jedina želja da nas uvede u sukob sa NATO-om.

U razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte – SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom delegacije Evropske unije, predsednik je zatražio da Kfor preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu KiM umesto Kurtijeve policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter