Izvor: BSC Happy
29.09.2023 u 20:21
0

PREDSEDNIK ZAHVALIO ORBANU NA PODRŠCI SRBIJI: „Verujem da ćemo prijateljsku saradnju moći da nastavimo i u budućnosti“

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je danas ugostio predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana i zahvalio mu na podršci koju pruža Srbiji.

– Zahvalan sam Viktoru Orbanu na svakoj podršci koju je pružio Republici Srbiji u ovom trenutku i verujem da ćemo tako blisku, prijateljsku saradnju moći da nastavimo i u budućnosti, napisao je predsednik.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Naša država ima dokaze i goniće hladnokrvne ubice“

Podsetimo, predsednik Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban sastali su se danas u Beogradu, u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i ljudskih resursa.

Nakon sastanka obratili su se i medijima, istakavši da su razmotrene brojne teme u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i ljudskih resursa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter