Izvor:
14.03.2017 u 13:11
0

PREMIJER VUČIĆ JASAN: Srbija ne želi da bude deo NATO pakta!

Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbije ne želi da bude članica NATO-a niti bilo kog drugog vojnog saveza, već neutralna i ekonomski jaka i politička stabilna država.

On je u intervjuu za televiziju Hepi rekao da Srbija, kao suverena država, želi da ima dobre odnose sa svima.

"Ne želimo da budemo u NATO-u, da budemo deo NATO-a…nećemo ni u jedna pakt", rekao je Vučić, istakavši da Srbija želi da bude "ekonomski jaka i politička stabilna država".

Vučić je ponovio i da će prosečna plata krajem marta iznositi od 395 do 400 evra a najavio je i skori završetak radova na zdravstvenim, muzejskim i turističkim objektima širom Srbije.

Prema njegovim rečima, najniža cena rada biće povećena i u javnom sektoru, a biće nastavljeni i radovi poput uredjenja više od sedamdeset fasada u Beogradu.

"To možete da radite samo kada imate zdrave finansije a nemate problema s deficitom", rekao je Vučić. On smatra i da srpski privrednici treba ambicioznije da izvoze i da osvajaju tržišta regiona, ali i država Evropske unije.

Kurir
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter