Izvor: Tanjug
28.01.2021 u 19:17
0

PREMIJERKA BRNABIĆ OCENILA: U Srbiji se najnormalnije živi od čitave Evrope

 Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da se Srbija odlično bori protiv epidemije korona virusa i dodala da se u našoj zemlji živi normalnije nego u drugim evropskim zemljama.

PROČITAJTE OBAVEZNO

JOŠ JEDAN MLADIĆ SE OBESIO U RAKOVICI! Vatrogasci razvalili vrata stana, pa zatekli jezivu scenu

SUMNJA NA SILOVANJE DEVOJČICE: Dva mladića uhapšena u Novom Pazaru

KORONA PRESEK Bolje je, ali oprez!

– Pogledajte Evropu, pogledajte šta se dešava u drugim zemljama, vidite kakve su to mere i zabrane. Tamo život nije ni približno normalan – rekla je Brnabić u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanja poslanika.

Navela je da je Holandija na ivici građanskog rata, te da je u Velikoj Britaniji i Nemačkoj sve zatvoreno.

– Mi se sjajno borimo, ali ovo što imamo od mera moramo trenutno i dalje da držimo zato što je to jedina pomoć, uz vakcinaciju koja kod nas ide najbolje u Evropi, ako izuzmete Veliku Britaniju. Trudimo se da tako nastavimo i moramo da izdržimo još malo, pre svega zbog života ljudi i naših zdravstvenih radnika – rekla je Brnabić i dodala:

– Ako pogledate bilo koju drugu zemlju, u Srbiji se najnormalnije živi od čitave Evrope.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter