Izvor: BSC Happy
08.09.2023 u 08:28
0

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA: „Neka Srbiјa i Republika Koreјa nastave da koračaјu rame uz rame prema budućnosti uz međusobno poštovanje“

Premijerka Srbije Ana Brnabić, koja na poziv premijera republike Koreje Han Dok-sua boravi u zvaničnoj poseti Seulu, upisala se u knjigu žalosti na Nacionalnom groblju u Seulu, gde su sahranjeni borci za slobodu Republike Koreje.

– Posetu Republici Koreji započela sam polaganjem venca i upisivanjem u Knjigu posetilaca na Nacionalnom groblju u Seulu, mestu posvećenom palim borcima koji su se odvažno borili za svoje ideale i za slobodu R. Koreje, napisala je premijerka na svom Instagram nalogu anabrnabic.

Tu su, osim boraca iz Republike Koreje, sahranjeni i pripadnici drugih nacionalnosti. Procenjuje se da je na nacionalnom groblju sahranjeno oko 11.000 ljudi.

Takođe, premijerka se upisala u knjigu utisaka u Vladinom kompleksu.

– Učinjena mi јe izuzetna čast da budem ovde. Uјedinjeni zaјedničkim težnjama i inovativnim duhom naših naroda, neka Republika Srbiјa i Republika Koreјa nastave da koračaјu rame uz rame prema budućnosti na bazi međusobnog poštovanja, posvećene saradnje i dugovečnog partnerstva“, napisala je premijerka Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter