Izvor: novosti
02.11.2022 u 14:38
0

PROPAO KURTIJEV PLAN: Može samo da sanja o stolici u Savetu Evrope

Biro Saveta Evrope na današnjoj sednici nije predložio da se na dnevnom redu sastanka Komiteta ministara nađe i zahtev Prištine za prijem u ovu organizaciju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tako je praktično propao još jedan pokušaj premijera privremenih institucija u pokrajini Aljbina Kurtija da obezbedi stolicu lažne države u SE.

Komitet ministara sastaje se sutra i prva tačka je usvajanje dnevnog reda. Formalno je moguće da se zahtev Prištine i tada uvrsti u proceduru, ali je malo verovatno da se to dogodi jer Biro to nije preporučio.

Takođe, za ovakvo krupno pitanje kao što je početak procedure za prijem nove članice mora da bude uključen i ozbiljno lobiranje pred sastanak ministara čega ovoga puta, kako saznajemo, nije bilo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter