Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 10:27
0

PUTINA ĆE STRELJATI! NEĆE ŽIV STIĆI DO HAGA! CRNA GORA I KOSOVO SU NEZAVISNE ZEMLJE I NISU SRBIJA! Čanak izgovorio Mariću teške reči

Lider LSV Nenad Čanak, gostujući u emisiji Dobro jutro Srbijo na TV HAPPY komentarisao je situaciju u Srbiji, regionu i svetu.

On je za predsednika Rusija Vladimira Putina rekao da je  „nuklearni terorista“ koji neće stići do Haga, a zbog čijeg divljaštva će ruski narod platiti visoku cenu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Rat u Ukrajini je potpuno promešao sve karte, pa sve ponovo podelio. Videćemo kako će se Srbija u tome snaći. Ima jedna cinična izreka, Srbija nikad ne propusti šansu da propusti šansu. Veliki broj ljudi iz Rusije je došao u Novi Sad koji mogu da budu veoma interesantni. To može biti velika šansa ako bi se mogla iskoristiti. Srbija ima liberalan vizni režim sa rusijom pa im je najednostavnije da dođu vamo“, rekao je Čanak.

On je komentarisao i navode da je Putin bolestan i da će Nikolaj Petrušev biti njegov naslednik.

„Po kom ustavu, po kom zakonu, Putin određuje ko će ga zameniti? Putina je doveo KGB, to je njihova tradicionalna koncepcija uspeha u politici. Prvo radiš za tajnu službu i, ako se dokažeš, onda preuzmeš celu državu. Tamo nema sistema, tamo postoji služba bezbednosni oko koje su nataloženi građani. To je jedna policijska država koja nema čak ni policiju, sve je to iskompenzovano tim amalgamom tajnih službi koje su počele da rade privatno. Kada tajne službe počnu da rade privatno, dobijaš jednu dobro ozbiljnu utreniranu mafiju“, kazao je političar.

PUTIN JE BOTOKSIRANI KEPEC IZ KREMLJA! Nenad Čanak kod Marića izvređao predsednika Rusije: Vladimir je LUD, tera planetu u nuklearnu katastrofu!

On je komentarisao i svoje tumačenje situacije u regionu

„Crna Gora nije Srbija, ona je nezavisna suverena država, Članica NATO-a. Teritorijalne pretenzije prema Bosni i Hercegovini su neprihvartljive jer su te pretenzije razbijanje integriteta BiH i nedopustive su. BiH je jedinstvena država zato su separatističke ideje u severno-istočnoj BiH koja se po Dejtonskom sporazumu naziva Republika Srpska su nedopustive. Kosovo je faktički nezavisna država i sa njom se morajaju uspostaviti elementarni pravno obavezujući odnosi da bi se moglo delovati diplomatskim putem, jer je u suprotnom sve ovo ostalo prepušteno kriminalcima koji će te likvidirati ako im uđeš u biznis koji cveta na severu Kosova – kriminal. Srbija ima samo jedan put EU i NATO. Nisam bio siguran za NATO a onda sam shvatio da je moja kratkovidost bila je u tome da se Rusija civilizovala u toj meri da može da postane deo nekog normalnog funkcionisanja. Posle ovog divljaštva u Ukrajini gde je neviđeno, neviđen maskar, svinjarija tih razmera od strane zapada… Zapad nije reagovao kad je napadnuta Gruzija, kada je disciplinovan Azerbejdžan, nisu reagovali nikada i sada kad je zapad konačno reagovao, oni razmišljaju: „da mi sada ne ljutimo Putina previše jer ima nuklearno oružje. Putin je najobičniji dripac koji isključivo što radi ucenjuje celu planetu nuklearnim oružijem. On je nuklearni terorista. On plaši planetu oružijem koje su nasledili iz Sovjetskog saveza“, rekao je Čanak

On je rekao da misli da predsednik Rusije Vladimir Putin neće stići do Haga, a da će ruski narod godinama ispaštati zbog njegovih odluka. 

„Oni još imaju svoju ideju ruskog sveta i sve to treba vratiti nazad. Sankcije se moraju uvesti da bi se pokazalo na kojoj smo strani. U ovom sukobu najviše i najstrašnije će stradati Ukrajina, a na dug rok najviše će stradati Rusija. Ne očekujem da ruska vojska vođena svojom doktrinom upustiti u političku samoinicijativu, verujem u dvorski puč tajnih službi. Putin neće stici do Haga. Ruski narod i Rusija nosiće užasno breme ovih zločina. Nakon rata Rusija će moći da se okrene ili na istok prema Kini ili na zapad Evropi, ali kinezi nisu tako popustljivi iz prostog razloga što ih ima 10 puta više“, smatra lider LSV.

Čanak je rekao kako bi on rešio političke probleme sa kojima se Srbija susreće.

„Prvo, uveo bih sankcije Rusiji kao jasan signal na čijoj smo strani. Drugo podneo bih zahtev Srbije za članstvo u NATO, da se otkloni mogućnost da postanemo ruski nosač aviona. Treće, ukinuo bih ruski humanitarni centar u Nišu, jer ako dobiju diplomatski status jer tog momenta mogu u Nišu da naprave vojnu bazu, onda mi postajemo legitiman vojni cilj za NATO“, otkriva Čanak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter