Izvor:
18.02.2019 u 09:03
0

RAZVOJ SARADNJE I UNAPREĐENJE ODNOSA: Maja Gojković u poseti Keniji i Ugandi!

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković boraviće u zvaničnoj poseti Republici Keniji i Republici Ugandi, gde će sa zvaničnicima tih zemalja razgovarati o razvoju parlamentarne saradnje i unapređenju ukupnih odnosa.

Gojkovićeva će, kako je saopšsteno iz njenog Kabineta, u poseti Keniji, prvoj u istoriji parlamentarnih odnosa, biti od utorka, 19. februara na poziv predsednika Narodne skupštine Kenije Džastina Maturija.

Ona će posetu ovoj zemlji započeti sastankom sa Maturijem, a tokom posete imaće niz susreta, među kojima i sa predsednikom Senata Republike Kenije Kenetom Lusakom.

Maja Gojković će u zvaničnoj poseti Ugandi boraviti na poziv predsednice Parlamenta Ugande Rebeke Kadage od četvrtka, 21. februara, a tokom posete, koja je takođe prva na parlamentarnom nivou u istoriji odnosa dve zemlje, imaće brojne susrete.

U delegaciji Narodne skupštine Republike Srbije su i predsednik Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine Žarko Obradović i predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ugandom Dragomir Karić, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter