Izvor: HappyBSC
30.09.2022 u 10:01
0

ŠAPIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: Beogradski lični – asistent je novina koju ćemo videti, vreme je da se vrati bezbednost na ulice!“

U današnjoj emisiji “Dobro jutro, Srbijo” gostovao je gradonačelnik Beograda – Aleksandar Šapić koji je tom prilikom istakao sve u vezi sa sednicama i novim odlukama koje će doneti prosperitet na gradskom nivou.

Aleksandar Šapić dobio poziv Paskala Smeta: „Pozvao sam gradonačelnika Beograda da poseti Brisel jer mislim da imamo dosta toga da mu pokažem!“

– Podelili smo vaučere u iznosu of 6 hiljada dinara, deci, bebama, osnovnim školama, nedavno smo dali srednjim školama, vaspitačicama, učiteljicama, spremačicama, svi će dobiti jedan vaučer za robu najšire moguće potrošnje, naročito u ovoj teškoj situaciji. U narednim mesecima ćemo probati da ljudima malo olakšamo na nivou grada rebalansom budžeta.To treba da postane praksa, majka koja ima dvoje dece će dobiti vaučer od 18 hiljada dinara. Beogradski lični asistent je novina koju ćemo videti. Pokušaćemo da sve negativne aspekte koje je komunalna policija poslednjih 10 – 12  godina navukla sebi na vrat – eliminišemo, da oni dobiju jednu novu dimeniziju – beogradski lični asistent. Treba da vrate bezbednost na ulice, u godinu dana možemo potpuno da sve implementiramo, to će biti beogradska služba javnog reda – objašnjava i dodaje: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To će biti ljudi koji će se šetati pored škola, biti tu da pomognu građanima. Može da im priđe baka koje nema pomoć, a oni će odmah reagovati. To će biti osobe koje će imati poverenje sugrađanja i koje će voleti. Beograd više neće biti isti, biće najbezbedniji grad. Kukolje ćemo da odstranimo, kao u setnim vremenima ćemo živeti – rekao je Aleksandar, pa se potom osvrnuo i na stanje sa priobaljem koje više neće biti pod znakom pitanja. 

–      – Konačno je zvanično doneta odluka kako će izgedati kompletno priobalje, ne mogu splavovi da ugroze reku. Ima onih koji uništavaju čitav grad, mora da se ima prečišćivać otpadnih voda, a ne da se izbaciju fekalije u reku. Lokacija mora da bude jasno definisana. Jedna od prvih lokacija će biti Savsko šetalište, uskoro izlazimo sa planom, biće i licitacija. Mi ćemo da vodimo računa o higijeni, ako se to ne bude poštovalo, izlazićemo sa rečnom policijom. Zašto mi ne bismo imali šetališta poput onog kod Beograda na vodi? – istakao je Šapić na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter