Izvor: 24sedam.rs
08.02.2024 u 10:03
0

SASTANAK MINISTARA ODBRANE SRBIJE I NEMAČKE: Saglasni da su mir I stabilnost od presudnog značaja

Vučević je naglasio da je strateško dugoročno opredeljenje Srbije da zadrži status vojno neutralne države

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević ocenio je danas u razgovoru sa nemačkim kolegom Borisom Pistorijusom u Beogradu da su odnosi dve zemlje razvijeni na svim poljima i da postoji obostrano nastojanje za njihovo dalje unapređenje.

Vučević je naglasio da je strateško dugoročno opredeljenje Srbije da zadrži status vojno neutralne države, kao i da nastavi da radi na unapređenju odnosa u oblasti odbrane sa svim državama i međunarodnim organizacijama, u skladu sa nacionalnim interesima i spoljnopolitičkim prioritetima, saopštilo je resorno ministarstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter