Izvor: BSC Happy
13.05.2023 u 12:20
0

„NE ZNAM KOME JE BAŠ FRKA“: Savetnica za medije oduvala OPOZICIJU

Savetnica za medije predsednika Srbije objavila je na svom Tviter nalogu objave opozicionih medija gde se ona proziva na najgori mogući način, a uz njih je poslala odgovor kakav i priliči navedenim objavama.

Ona je napisala na svom Tviter nalogu sledeće: „Deco, nije to bilo protiv „protest građana“, već protiv nesrećne opozicije koja je fotošopirala broj građana na protestu! Nije to bio PROPUST, to je bio falsifikat. Ne znam onda kome je baš frka“.

Poruka koju šalje Vasiljevićeva objašnjava svu suštinu opozicionog medijskog izveštavanja, prepunog mržnje i falsifikata, pa čak i u slučaju „snimaka“ okupljenih juče na protestu.

„ONI KOJI POZIVAJU DA KLINCI UZMU PUŠKE, ILI ONI KOJI SE BORE PROTIV NASILJA“: Premijerka zagrmela

Pošto oni koji ne razumeju u kakvoj se situaciji Srbija nalazi ne žele da vide istinu, ili je vide, ali su jeftni politički poeni na prvom mestu u njihovom poimanju istine, nije zgorega  reci istinu našem narodu i onima koji samo istinu i žele.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter