Izvor: INFORMER
13.03.2024 u 15:33
0

„MAKRON SE IGRA SUDBINOM“- PORUČIO MU PUTIN: Žestok odgovor na stravične pretnje….Stali smo im na rep…

Oštra reakcija francuskog predsednika Emanuela Makrona na Moskvu možda je povezana sa akcijama u Africi, priznao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu

Kiseljev je pitao Putina da li bi antiruske izjave zvaničnog Pariza mogle da budu osveta za to što je Rusija „stala na rep” Francuskoj na afričkom kontinentu.

– Da, mislim da postoji neka vrsta nezadovoljstva zbog toga. Ali kada smo on (Makron – prim. red.) i ja održavali direktne kontakte, razgovarali smo sasvim otvoreno na ovu temu – rekao je šef ruske države.

 

PUTIN VRAĆA PRAVOSLAVNI DUH RUSIJI: Otet za vreme Lenjina i Staljina ALI nikad iz srca ruskog čoveka

 

Putin je ranije izjavio da se Rusija nije mešala u Afriku i da nije istisnula Francusku odatle, a sami afrički lideri su izrazili želju da rade sa Rusijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter