Izvor: INFORMER
13.03.2024 u 12:19
0

PUTIN VRAĆA PRAVOSLAVNI DUH RUSIJI: Otet za vreme Lenjina i Staljina ALI nikad iz srca ruskog čoveka

Unutrašnje politike Vladimira Putina i potencijalni povratak Donalda Trampa u Belu kuću govorili su, politički analitičar Miloš Laban i Srđan Graovac iz Centra za društvenu stabilnost.

Politički analitičar Miloš Laban govorio je kako Vladimir Putin predstavlja državnika koji je uspeo da ruskom narodu vrati pravoslavni duh koji je izgubio nakon Oktobarske revolucije.

POLJSKA NAŠLA IZA KOGA DA SE KRIJE! TRAŽE POMOĆ SAD, ČAČKALI KOGA NE TREBA: Poljski predsednik u poseti Americi hrabar kao poljski MIŠ

– Kod Putina me impresionira da kad je pao Berlinski zid on u gradu uspeva kao oficir KGB-a izlazi pred masu sa okvirom od 15 metaka govoreći da ima 14 metaka za njih a 1 za sebe i time spreči upad u zgradu KGB-a. On je taj koji je uspeo da oživi pravoslavni duh ruskog naroda koji mu je oduzet nakon Oktobarske revolucije. Rusija želi da sačuva infrastrukturu i narod Ukrajine kako bi ih priključili ruskom svetu što su uradili i sa Čečenima – rekao je Laban.

rđan Graovac iz Centra za društvenu stabilnost objasnio je da Zapadna Evropa vidi pretnju u Rusiji, jer na nju projektuje svoje imperijalističke ambicije.

 

 

– Putin je došao na vlast u vreme kada je Rusija bila u stanju potpune ekonomske katastrofe i bila skrajnuta sa pozicije svetske sile na regionalni centar. Suština njegovog političkog delovanja je da ispravi istorijske greške i nepravde prema Rusiji. Zapadna Evropa je navikla da bude centar sveta i Rusiju je videla kao opasnost, jer su na nju projektovali svoje imperijalističke ambicije. Tramp je sa druge strane obični eksponent duboke države koji smatra da Kinu treba neutralisati pa se onda tek posvetiti Rusiji. Međutim Kini fale energenti koje ona može dobiti od Rusije ili Bliskog istoka gde joj niko nije neprijateljski okrenut – rekao je Graovac

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost je naveo da je načelnik ukrajinske vojne službe pokušao da infiltrira belgorodsku oblast kako bi narušio podršku Vladimiru Putinu.

– Pobeda Vladimira Putina na izborima je očigledna, ali njegovu političku sudbinu će odrediti ishod sukoba u Ukrajini. Načelnik vojne službe Ukrajine je pokušao da infiltrira belgorodsku oblast i oslabio podršku Putinu zbog čega ishod sukoba zaista jeste krucijalan – rekao je Blažić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter