Izvor: BSC Happy
14.12.2023 u 22:44
0

MINISTAR MALI U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Vodili smo pozitivnu kampanju i razgovarali sa građanima, znamo šta su problemi“

Specijalno izadanje emisije "Ćirilica" na Happy televiziji.

Večeršnji gosti emisije „Ćirilica“ na Hepi televiziji su ministar finansija Siniša Mali, predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić i direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

– Bila je teška kampanja, nije bila nimalo laka, sjedne strane imali ste opoziciju od koje ništa lepo nsite mogli da čujete, samo reči mržnje, o predsedniku, njegovoj deci, sa druge strane mi smo vodili jednu pozitivnu kampanju i dali konkretna obećanja i ono što ima smisla za građane. Mi smo svakodnevno razgovarali sa građanima, znamo šta su problemi. Kao što je predsednik Vučić rekao prvo poluvreme je gotovo, sada nas čeka drugo poluvreme. Mi smo u kriznim situacijama pokazali da Srbija ume i može, rekao je Siniša Mali.

– Neću da ulazim u brojke mnogo večeras, ali da kažem ono što je važno za građane. Mi danas imamo najveći broj zaposlenih ikada u istoriji na ovaj broj stanovnika, uprkos krizi, uprkos problemima. Cela Srbija se gradi, i putevi i pruge, vrtići, škole i bolnice i pored svega toga, rastu plate i penzije. Da podsetim, da je pre 15 godina minimalac bio 15 hiljada. Za penzije nismo imali novca. Ako smo nešto pogrešili izvinjavamo se, ali može bolje i biće bolje, imamo želju i znanje da idemo dalje i svako obećanje koje smo dali mi smo ispunili, kazao je on.

– Od prvog januara idemo sa još jednim povećanjem penzija, najavio je on.

Mali dodaje da postoji mnogo toga što može da se uradi, i kaže da će do kraja mandata prosečna plata biti 1400 evra, penzija 650 evra, a isto će iznositi i minimalac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter