Izvor: Happy BSC
16.03.2022 u 10:07
0

SKANDALČINA U PROGRAMU NA BUGARSKOJ TELEVIZIJI! Bugari su ZABILI NOŽ U LEĐA Srbiji! Svi pričaju samo o ovoj MAPI (FOTO)

Pravi skandal desio se na jednoj televiziji iz Bugarske, kada je emitovana mapa koja je potresla čitav Balkan, a nož u leđa je Srbiji!

Naime, dok se pričalo o ratu u Ukrajini u programu emitovana je mapa koja je prikazivala pravce udara ruske vojske na Ukrajinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve bi to bilo normalno da se na mapi nije jasno video deo Balkana, tačnije Srbija, preko koje je pisalo „Bugarska“!

Ova slika postala je pravi viral na društvenim mrežama, a mnogi komentari podsećaju da ovo nije prvi put da kada je kriza Bugarska napadne Srbiju i podsećaju na periode iz burne istorije dva naroda.

Pogledajte mapu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter