Izvor: happb bsc
16.03.2024 u 16:10
1

SLAŽEM SE SA DUGINOM: Srbija će biti jedan od sedam stubova sveta

Politički analitičar Saša Borojević je gostujući u emisji Aktuelnosti na Hpaptv analizirao izjavu poznatog ruskog analitičara Dugina i rekao da se u potpunosti slaže sa njim, da će Srbija u novoj podeli sveta biti jedan od nosećih stubova.

On dugina uzima kao primer i kaže citirajući i ruskog analitičara.

Rusija dugije Kosovo I Metohiju Srbijii dalje stojim pri stnaovištu da balkanska zamka u koju su upadali svi od 1389,  1914, 1918 pa 1940 do 1989 pa i do 1999 će se na kraju završiti ovde kaže Borojević

TRAMPOV ZET IMA PREDLOG ZA IZGLED GENERALŠTABA! Ovo je idejno rešenje za zgradu koju je NATO uništio! FOTO

O analizira i izjavu o novom svetskom poretku po kojoj će pored Velike Rusije, Afrike, Južne Amerike, Kine , Indije i Turske jedna od sedam svetskih stubova biti i Srbija.

@m.i.k.i95♬ original sound – M I K I

Milsim da to nije slučajno sa ovim polarizovanim svetomna ovoj strani gde imamo sedam stubovami imao siguran mir narednih 150 godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SLAŽEM SE SA DUGINOM: Srbija će biti jedan od sedam stubova sveta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter