Izvor: Blic.rs
11.12.2022 u 12:31
0

„ŠOK BOMBA BAČENA NA PATROLU EULEKSA“: Oglasio se i američki ambasador povodom nasilja na severu Kosova!

„Šok bomba bačena je u subotu uveče na izviđačku patrolu EULEKSA, kod Rudara na severu Kosova, niko nije povređen“, saopštila je pres služba ove misije.

NASILNOM METODOM SU GA EVAKUISALI I POSKIDALI SRPSKE ZASTAVE: Pripadnici specijalnih Kurtjevih jedinica upali u objekat velike brane na jezeru Gazivode!

U saopštenju se opisuju detalju napada i osuđuje nasilje na severu pokrajine.

– Potvrđujemo da je sinoć (10.12.) kod Rudara bačena šok bomba na izviđačku patrolu EULEX-a. Nijedan službenik Specijalizovane policijske jedinice EULEX-a nije povređen, niti je pričinjena materijalna šteta. Ovaj napad, kao i napadi na službenike Policije Kosova, je neprihvatljiv. Snažno osuđujemo nasilna dela koja su počinila naoružana lica na severu Kosova, uključujući i protiv međunarodne zajednice. EULEX će nastaviti da radi sa odlučnošću da podrži stabilnost Kosova, u okviru granica svog mandata, i da doprinese bezbednosti njegovog stanovništva iz svih zajednica. Apelujemo na odgovorne da se uzdrže od daljih provokativnih akcija i pozivamo kosovske institucije da počinioce privedu pravdi – piše u saopštenju EULEX-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer ocenio je da su nasilni napadi na kosovsku policiju i osoblje međunarodne bezbednosti neprihvatljivi i pozvao da odgovorni budu privedeni pravdi prema kosovskom pravosudnom sistemu.

Hovenijer je na tviteru najoštrije je osudio napad šok granatama na pripadnike Euleksa u subotu u blizini barikada u Rudaru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter