Izvor: Tanjug
14.01.2024 u 02:50
3

SRAMNA PROVOKACIJA EDIJA RAME: „Stigli američki helikopteri da ojačaju Albaniju“ (FOTO)

Albanski premijer Edi Rama saopštio je da su prvi američki helikopteri "Blek Hok" stigli u Albaniju "u cilju jačanja odbrane i bezbednosti zemlje".

Rama je na Fejsbuku napisao da je reč o „važnoj investiciji“ i da saradnja sa SAD utiče na modernizaciju albanskog vazduhoplovstva.

NAŠE SNAGE SU VIŠESTRUKO SNAŽNIJE OD SVIH POTENCIJALNIH IZAZIVAČA: VUČIĆ poslao MOĆNU PORUKU NACIJI! UPOZORIO na ovo! VIDEO

Američka ambasada u Tirani na Fejsbuku je saopštila da je stigla prva albanska porudžbina za helikoptere „Blek Hok“, uz podršku od više od 50 miliona dolara pomoći SAD, prenosi Albanian post.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SRAMNA PROVOKACIJA EDIJA RAME: „Stigli američki helikopteri da ojačaju Albaniju“ (FOTO)”

  1. Što sramna poruka,pa čovek objavio poklon od Amerikanaca, koliko bi se ovaj nas kocoperio da je on to dobio ali nije i ako im se uvlači u guzicu I manji je od makovog zrna.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter