Izvor: BSC Happy
08.10.2023 u 07:47
3

SRBIJA UZ IZRAEL: Izrael zaslužuje miran i bezbedan život NAGLASIO PREDSEDNIK VUČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je  napad ekstremističke grupe Hamas na Izrael i dodao da je sada više nego ikada potrebno da Izreal i Palestina stanu na put nasilju.

 

POKOLJ U PUSTINJI: Hamas potvrdio tek smo počeli, stotine mrtvih, Izraelska vojska napala džamije u Pojasu Gaze

„Osuđujemo užasne napade na Izrael. Jevrejski narod je kroz istoriju preživeo veliku patnju i zato Izrael zaslužuje miran i bezbedan život“, napisao je na Vučić na društvenoj mreži Iks (X).

„Danas, više nego ikada pre, svetu je potrebno da Izraelci i Palestinci zajednički stanu na put nasilju“, poručio je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SRBIJA UZ IZRAEL: Izrael zaslužuje miran i bezbedan život NAGLASIO PREDSEDNIK VUČIĆ”

  1. I ako sam delimicno saglasan, sa konstatacijom predsednika Vucica. Mislim da treba biti umeren sa izjavama i ne treba stajati na stranu Izraela , posto ni oni nisu pokazali neku veliku solidarnost i razumevanje prema nama kada smo besomucno zlocinacki bombardovani od njihovih zastitnika, pa su u svom bezobrazluku nastavili da podrzavaju stvaranje muslimanske zemlje na nasem jerusalimu odnosno Sveto Kosovo i Metohiju i to bez ikakvih obzira. Zato predsednice ne vredjajte osjecaj nasih sunarodnika muslimana, to je nas interes.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter