Izvor:
05.04.2017 u 18:39
0

STEFANOVIĆ: Janković i Jeremić stoje iza protesta!

Na protestima i mrežama se pojavljuju ljudi iz štabova Jankovića i Jeremića, oni isti koji su se pojavljivali i u njihovim spotovima, rekao je ministar Stefanović.

Za Stefanovića je neverovatno, kaže, da oni pričaju i protestuju protiv diktature.

Upitan da komentariše pisanje medija da se među protestantima nalazi Legijin čovek, pripadnici JSO, da protestefinansira milijarder Džordž Soroš koji hoće ratu Srbiji, Stefanović je rekao da ne može da komentariše medije.

Tačno da se na ulicama pojavljuju razni ljudi. Ne želim da kažem da su oni iz kriminalnog miljeao. To je njihova slobodna volja. Ali da je ovo visoko politički skup jeste – rekao je ministar i ponovio da protestuju oni koji su izbore izgubili i to sa velikom razlikom u rezultatau.

Stefanović je rekao da ovaj protest ne može da definiše ni kao studentski bunt, ali je primetio da među njima i dece koja su prvi, drugi ili treći razred srednje škole. Dodao je da je u rukama njihovih roditelja da odluče da li će im deca ići na ulicu.

Dakle, dok je god sve mirno, policija nema nameru da povredi bilo koga na bilo koji način, pa čak i kod ovih neprijavljenih skupova – jasan je ministar i dodao da misli da ne postoji bezbednosna ugroženost protestanata, ali i činjenicu da policija nije u stanju da ih zaštiti jer je protest neprijavljen.

Primetio je, međutim, da je bilo švrljanja spomenika "Igrali se konji vrani", gde su ispisani grafiti.

Treba imati u vidu da je reč o spomeniku koji pripada svim građanima ove zemlje, pa i "zid plača" koji je uništen iako je tu dve godine i nikome nije smetao – naveo je Stefanović.

vestionline
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter