Izvor:
05.04.2017 u 19:22
0

PALMA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Premijer će odlučiti ko će ga zameniti, a Dačić je najbolji političar posle Vučića!

Dragan Marković Palma lider Jedinstvene Srbije i predsednik SO Jagodina, rekao je ekskluzivno za HappyTv da su on i njegovi koalicioni partneri očekivali ovakav rezultat, jer su građani Srbije glasali za dela.

"Ovi drugi kandidati i njihov program je bila "žuta patka". "Žuta patka" ima zadatak da pravi nemire u svetu, a njena akcija se najbolje videla u Brazilu i u Moskvi, ali sam siguran da "Žuta patka" ne može da prođe u Srbiji", rekao je on.

Marković se zapitao, zašto se ovi kandidati nisu žalili na vreme dok je bila kampanja? A kad su videli rezultat, onda im se on ne sviđa.

Palma je u šaljivom tonu nastavio da obrazlaže rezultate izbora:

"Taj njihov rezultat ništa ne znači za Srbiju već od ponedeljka 3. aprila, osim za njih da tamo negde stave u fioku, kad dobiju unuke i praunuke, da kažu vaš deda se kandidovao za predsednika Srbije. Kad ga pita taj unuk i praunuk, a koliko si deda dobio procenata i on kad bude rekao koliko, unuk će ga pitati a koliko je onda dobio taj što je pobedio? On će da odgovori unuku da je pobednik dobio oko 55 odsto, unuk će ga još pitati: e deda, pa šta ti je to trebalo kad te narod ne voli?".

Na pitanje novinara, da li bi dobar budući premijer bio sadašnji ministar inostranih poslova, Ivica dačić, Palma je odgovorio da o budućem premijeru odlučuje Aleksandar Vučić predsednik Srbije, sadašnji predsednik vlade i predsednik najveće vladajuće stranke, i dodao da o tome do sada nije razgovarano, jer ima mnogo prečih stvari u ovom trenutku.

"Još dva meseca ima do inauguracije novog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i mi smo se borili da naš kandidat pobedi, ne da bi premijer bio iz naših redova, nego da se nastavi kontinuitet i saradnja sa celim svetom, da se grade fabrike u Srbiji i da se otvaraju nova radna mesta i to je bio naš zadatak", objasnio je Palma.

"Nismo se borili za funkcije, a Dačić je, posle Vučića, najbolji političar u Srbiji", zaključio je Marković.

HappyTv
Foto: Facebook/DraganMarkovicPalma

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter