Izvor: Tanjug
28.10.2022 u 18:39
0

SUMANUT PLAN KURTIJA: Puna primena RKS tablica počinje posle 21. aprila, PRETI SRBIMA OPOMENAMA I NOVČANIM KAZNAMA!

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je da odluka o zameni registarskih tablica ostaje na snazi, ali uz izmene koje podrazumevaju da puna primena RKS tablica počne posle 21. aprila iduće godine.

Kurti je posle sednice vlade rekao da je doneta odluka da od 1. do 21. novembra za Srbe koji nisu preregistrovali vozila na „RKS“ tablice bude izrečena opomena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rekao, odlučeno je i da od 21. novembra do 21. januara iduće godine važi mera novčane kazne, dok bi od 21. januara do 21. aprila Srbi koristili probne tablice.

Ambasadori zemalja Kvinte tražili su od Kurtija da produži rok za preregistraciju vozila na RKS tablice za još 10 meseci!

Nakon toga, kako je dodao, na KiM neće biti dozvoljene druge registarske oznake osim „RKS“, prenosi Reporteri.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter