Izvor: Kosovo Online
16.11.2023 u 21:53
1

SVAKI DAN LAŽU, UKLANJANJE SPOMEN PLOČE JE BESMISAO: VUČIĆ žestoko usudio VARVARSKI ČIN ŠIPTARA pa poručio sledeće!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nemoguće komentarisati sve laži koje se na dnevnom nivou izreknu o Srbiji, niti odgovoriti na besmislene postupke, poput uklanjanja spomen ploče srpskim vojnicima palim u Balkanskim i Prvom svetskom ratu na vojnom groblju u Prištini.

Vučić je, nakon otvaranja Sajma vina u Beogradu, komentarišući izjavu geopolitičara Džordža Fridmana da „Srbija hoće da rat izveze i van Balkana“, ironično odgovorio:

– Jeste, razmišljamo kada ćemo da sletimo na Mars, a pomalo da napadnemo i Veneru i Neptun… –

Predsednik Srbije je istakao da takve laži sluša godinu i devet meseci od početka sukoba u Ukrajini, te da je svestan da će se sa tim nastaviti još snažnije i još žešće.

– Mi treba da radimo svoj posao i da guramo zemlju napred. Na njihove laži nemoguće je svakog dana odgovarati, kao i na besmisao uklanjanja srpskog spomenika na groblju u Prištini. Kada god se ptate šta je tim ljudima u glavi, ni do kakvog zaključka ne možete da dođete – poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVAKI DAN LAŽU, UKLANJANJE SPOMEN PLOČE JE BESMISAO: VUČIĆ žestoko usudio VARVARSKI ČIN ŠIPTARA pa poručio sledeće!”

  1. To nije istina da se ne može uticati na te bezumnosti EU 4th Reih ambasadora i EU emisara. Srbija pod hitno da organizira prostor u kome će se sve genetske i istoriske činjenice o Srbim skupile i prezentirale. Sve te „ambasadore“ i emisare EU- 4th Reih ukljucujuci i Stoltenberga vodu EU-Teutonskog reda provesti kod svakog dolaska i nakon javno baljuzganja kroz taj prostor edukacije. Tek iza toga ih saslusati šta imaju da kazu. Srbija ima genetsku TAPIJU da su starosedeoci na prostoru kojem žive. Siptari nemaju tu tapij7. Oni su Grci iz Juzne Italije dovedeni od Romeja aka Vizantije na prostor Balkana. To genetika kaze. A Siptari neka je obaraju. Da imaju šta da rade umesto sa se izivljavaju iskopavanjem grobova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter