Izvor: BSC happy portal
16.11.2023 u 20:27
0

STARA PAZOVA: Vučević dao podršku prikupljanju potpisa za pokrajinsku listu „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević večeras je dao podršku prikupljanju potpisa za pokrajinsku listu Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane, u Staroj Pazovi.

MILOŠ VUČEVIĆ POSETIO VALJEVO I PORUČIO: Izbori koji su pred nama su sudbonosni, Srbija ne sme da stane

– Iz Stare Pazove krećemo u kampanju i za pokrajinsku skupštinu, odnosno, za Skupštinu Vojvodine, apsolutno sam siguran da će lista koju kandidujmo, a koja nosi naziv Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane, iako je mnogi potcenjuju, iako nas prikazuju kao autsadere, biti pobednička lista. Lista koja garantuje siguran i ravnomerni razvoj cele Vojvodine, neotuđivog dela Republike Srbije, lista koja garantuje dobar program, lista koja kandiduje odlične ljude, lista koja kandiduje, pre svega, veru u sigurniju i izvesniju budućnost za ovaj deo Srbije, za našu Vojvodinu – naglasio je Vučević i dodao:

– Građane pre svega interesuje šta je ono što nudimo u narednom periodu. To jeste dalje snaženje ekonomije i Vojvodine, očuvanje njene kulturne baštine, očuvanje na ponos svih naših raznolikosti.

Pozivam sve građane u celoj Republici Srbiji da izađu na birališta 17. decembra i glasaju za pokrajinsku listu Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane i republičku listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane!

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter