Izvor: BSC happy portal
16.11.2023 u 20:11
0

„KAKO JE NOVAK IGRAO DANAS?“ Vučić se na sajmu vina sreo sa Srđanom Đokovićem: Ovako je protekao njihov SJAJAN RAZGOVOR

Novak Đoković je pobedio Huberta Hurkača na Završnom turniru u Torinu, a taj megdan i ono što sledi bila je tema razgovora koju su vodili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i otac Novaka Đokovića, Srđan.

Naime, Aleksandar Vučić je posle svečanog otvaranja Sajma vina u Beogradu, obilazio štandove i tom prilikom se sreo i sa Srđanom Đokovićem, čija se porodica, pored ostalog, bavi i proizvodnjom vina.

– Kako je Novak igrao danas? – pitao je predsednik Novakovog oca.

– Pa, mučio se, al’ je dobio! – odgovorio je Srđan Đoković, dodajući:

– Važno je iduće nedelje da Srbija dobije u Dejvis kupu.

Predsednik Srbije je pohvalio vina koje oni proizvode, a potom razgovor zaključio rečima:

– Čestitajte Novaku još jednom i pozdravite ga – rekao je predsednik Vučić.

Podsetimo, i pored današnje pobede nad vrlo neugodnim Poljakom, Novak Đoković će proći u polufinale samo ako Janik Siner, bilo kojim rezultatom, savlada Holgera Runea u meču koji se igra od 21 čas.

U suprotnom, trijumf Runea vodi Danca i Italijana dalje, usled boljeg tenis količnika koji će tada imati njih dvojica u odnosu na Srbina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter