Izvor:
23.12.2019 u 13:24
0

SVE VEĆA NERVOZA U SZS

Beogradski odbor SNS ocenjuje da je primetna sve veća nervoza u Savezu za Srbiju, jer im je jasno da ih narod neće, pa svakodnevnim lažima nastavljaju da vode, kako kažu, najprljaviju kampanju u Srbiji.

Cilj te kampanje je da se diskredituju i ospore rezultati koje su predsednik Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović i SNS postigli, a koji se ogledaju u novim putevima, mostovima, fabrikama, investicijama i novim radnim mestima.

Time beogradski naprednjaci odgovaraju SzS-u koji je ranije danas u saopštenju izneo tvrdnju da posao i plate radnika Krušika nisu ugroženi zbog opozicije i Aleksandra Obradovića, već zbog navodnog kriminala i odlivanja novca Krušika u privatne džepove.

Beogradski odbor takođe ukazuje da je žalosno to kako SzS doživljava institucije, pošto smatra da predsednik Republike "treba da pozove tužioca", što, prema očeni SNS samo još jednom dokazuje da bi oni da Ðilas bude bog i batina, da vedri i oblači, te da je za SzS jedini zakon "kako Ðilas kaže".

Navode i da je licemerno saopštenje SzS-a u kojem drže pridike o odnosu prema novinarima.

"Licemerno je da oni koji bi zatvarali redakcije, ukidali nacionalne frekvencije, koji novinare dele na podobne i nepodnobne, koji su pretukli dve novinarke, jer im se nije svideo njihov način izveštavanja, danas tumače kako je neko dao odgovor na postavljeno pitanje", navode u SNS.

I to još, kažu, tumače oni koji izbegavaju da pojedinim redakcijama uopšte odgovore na pitanja i izbacuju novinare sa svojih konferencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter