Izvor:
25.11.2018 u 15:04
0

Tači otputovao u posetu SAD: Na sastanku sa zvaničnicima koji se bave dijalogom Beograda i Prištine!

Tokom posete Vašingtonu Tači će se, kako je navedeno, sastati sa visokim predstavnicima Bele kuće, Stejt departmenta, američkog Kongresa i Senata.

Kosovski predsednik Hašim Tači otputovao je danas u posetu Sjedinjenim Američkim Državama, objavljeno je na Tačijevom sajtu.

Tačijeva poseta, kako se navodi, događa se u važnom periodu za Kosovo kada se ono "angažuje u konkretizovanju svoje evroatlantske perspektive i postizanju konačnog sporazuma sa Srbijom, koje bi trebalo da rezultira uzajamnim priznavanjem i članstvom Kosova u UN".

Tokom posete Vašingtonu Tači će se, kako je navedeno, sastati sa visokim predstavnicima Bele kuće, Stejt departmenta, američkog Kongresa i Senata, kao i sa ličnostima "koje su podržale put Kosova ka oslobođenju, nezavisnosti i izgradnji države".

U Beloj kući, kako se navodi, Tači će se sastati sa savetnikom američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom, kao i sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter