Izvor:
16.10.2016 u 16:11
0

TOMA NIKOLIĆ ANALITIZIRAO MUZIČKU SCENU: Volim Topalka, kod Cece mi se ne sviđa to što…

Predsedsednik Srbije Tomislav Nikolić analizirao je muzičku scenu Srbije, i tom prilikom je otkrio šta voli da sluša, čiji mu glas leži, koje su mu omiljene pesme, a koja je pevačica za njega idol naše zemlje.

– Još od mladosti slušam rok i bluz, i domaći i strani. Kad sam bio dečko, slušao sam Radio Luksemburg. Volim rok sa jakom gitarom, s odličnom ritam sekcijom – rekao je Nikolić za “Kurir”.

On dodaje da rado sluša i narodnjake.

– Mnogo cenim Lepu Lukić i Šabana Šaulića. Miroslav Ilić je pevač koji je jedno vreme harao našom scenom, imao izvanredne pesme. Međutim, odavno ga ne slušam, previše viče kad peva, secka pesmu. Čini mi se da je mnogo drugačije pevao ranije, verovatno je to do glasovnih mogućnosti – mišljenja je predsednik Srbije.

Na pitanje da li voli i moderne narodnjake poput Cece Ražnatović, kaže:

– Ceca je idol Srbije, šta mogu da kažem. Ali, više volim muške pesme. Kod Cece mi se ne sviđa što ženu uvek dovede u podređeni položaj – “udri me”, “ubij me”. To mi se ne sviđa jer mnogi pevači stavljaju ženu u podređeni položaj, kao da žena služi samo da bi ili bila maltretirana, ili ostavljena. Ali, Ceca ima božanstven glas. A, od današnjih pesama najviše volim onu od Topalka “Pukni zoro, il će srce pući”.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/Plaid_Nikolic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter