Izvor: Tanjug
01.07.2022 u 21:22
0

UN PREUZIMAJU INICIJATIVU Pozdravljeni svi mogući pregovori pet stalnih članica Saveta bezbednosti koji bi pomogli u ublažavanju tenzija!

Ujedinjene nacije će pozdraviti sve razgovore u kojima bi učestvovalo pet stalnih članica Saveta bezbednosti koji bi pomogli u ublažavanju tenzija, izjavio je portparol generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Stefan Dižarik.

„Svakao, mislim da je za nas svaki dijalog koji bi pomogao da se smanje tenzije, unutar P5 uvek dobrodošao u bilo kom formatu koji oni izaberu“, rekao je on, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je ranije da Rusija nije povukla sa pregovaračkog stola inicijativu predsednika Rusije Vladimira Putina da se organizuje samit pet stalnih članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i da se nada da će tu ideju sprovesti kada se Zapad opameti.

LAVROV SE OBRATIO STUDENTIMA Evo šta je ruski šef diplomatije rekao o aktuelnoj situaciji u svetu!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter